Enviat per: SRC | 2 Març, 2011

Invitació gratuïta estrena pel·lícula “Margarita”


Invitació gratuïta a l’estrena de la pel·lícula “Margarita”, avui al cinema Catalunya de Terrassa.

La pel·lícula “Margarita” és obra del director de cine Albert Pons, col·laborador del club en projectes audiovisuals. L’entrada és gratuïta i només cal que aneu al cine Catalunya avui a les 10 de la nit.

És una pel·lícula que explora la realitat de les persones grans que han viure en soledat, seguint l’evolució de dos senyores durant un període real de 6 anys. A l’estrena hi assistirà el director, al qual tindrem properament al Club per respondre a les vostres preguntes.

Estrena: dimecres dia 2 de març: 22:00h. Durada: 73′

Intèrprets: Margarita Lostau, Pilar Crespo, Josep Franch.

Argument: Margarita viu sola i per una lleu invalidesa necessita l’ajut de Pilar; una amiga de la difunta germana de Margarita, que li fa les tasques domèstiques. La relació amor-odi entre elles ens porta a reflexionar sobre la soledat, la vellesa, la veritat, el pas del temps i la imaginació. La història és desenvolupa a través de diverses fabulacions i acusacions de Pilar i d’un críptic enfrontament quotidià, que ens condueix a explorar moments íntims i surrealistes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: