Enviat per: SRC | 9 Abril, 2011

Fòrum Rotary: “Catalunya vista des de Madrid”


El dijous dia 14 d’abril, a les 21 h. I a l’Hostal del Fum, tindrà lloc el Fòrum del Rotary Club de Terrassa amb la conferència Col·loqui realitzada per en Jordi Casas, Senador i Delegat de la Generalitat a Madrid, que porta per titol Catalunya vista des de Madrid” 

El Fòrum és un acte del club obert a tothom, familiars, amics i coneguts i qualsevol ciutadà de Terrassa que desitgi assistir-hi. Per fer-ho només cal notificar-ho al mail del club rotary@terrassa.net o al telèfon de reserves del club 682 594 028.

En Jordi Casas i Bedós (Sabadell, 1954) és advocat i milita a Unió Democràtica de Catalunya des del 1983. Coneix a fons la política i la societat madrilenya després d’haver exercit durant molts anys de parlamentari al Congrés i al Senat i també al Parlament de Catalunya.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: