Fòrum’18

Fòrum “21 claus de la Creativitat”

Amb la Bibiana Ballbé – “periodista catalana especialitzada en cultura i creativitat”

La Bibiana ha estat presentadora o ha participat en diversos programes de televisió com Silenci, Noche sin tregua, Ànima, Bestiari Il.lustrat, Visto lo visto TV, Etiquetats o Caràcter, entre d’altres.
El gener del 2013 va fundar B*World, una productora especialitzada en continguts creatius.

Actualment col·labora en diferents mitjans de comunicació a més d’escriure articles i entrevistes en diaris.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: dimarts 13 de març de 2018
Hora: 21:00 hores
Lloc: Hostal del Fum / Ctra. Montcada, 19 – Terrassa
Inclou: Conferències i sopar
Preu: 30 €
Contactar: rotaryterrassa@gmail.com

logo rotary noup

Inscripcions: Accés al: Formulari de Registre

Bibiana Ballbè i Serra (Matadepera, 28 de setembre de 1977) és una periodista catalana especialitzada en cultura i creativitat i impulsora i dinamitzadora del sector.

Biografia

Es graduà en un màster en administració d’empreses (MBA) en Ciències de la Comunicació per la Universitat Europea de Barcelona. Un cop acabada la carrera, va marxar a Alemanya per acabar presentant un programa de viatges setmanal i un magazine musical de la cadena de televisió VIVA. Cinc anys més tard, va tornar a Catalunya i va ser presentadora i guionista del programa Silenci? al Canal 33 fins al 31 de desembre de 2008. Poc després, també va participar en el programa Noche sin tregua, emès a Paramount Comedy.

Va presentar Ànima, amb Toni Puntí, fins al 31 de desembre de 2009, a TV3. Des de maig de 2010 va ser presentadora i guionista de Bestiari il·lustrat al 33, programa que fou suspès des de mitjans d’octubre de 2012 fins a final d’any per la polèmica que es va generar per l’ús del rei Joan Carles I d’Espanya com a diana en una entrevista amb Jair Domínguez.

Des del 4 de març de 2013 va copresentar amb Valentí Sanjuan (Visto lo visto TV) el programa de TV3 Etiquetats, que únicament s’emet per internet.

Actualment produeix i dirigeix Caràcter, un programa cultural que s’emet setmanalment al 33. També és comissària i directora del projecte #ffbcn fàbrica futur barcelona. El gener del 2013 va fundar B*World, una productora especialitzada en continguts creatius.

Col·labora en diferents mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, Time Out Barcelona, La Vanguardia, El Punt Avui i RAC 1. Des del 2010 escriu a la secció de la contraportada setmanal del diari Ara entrevistant a perfils creatius amb un format dissenyat a quatre mans.

El gener del 2017, TV3 va anunciar que Ballbè començaria a presentar, juntament amb Sandra Sabatés i Ana Boadas, un programa nocturn d’humor, amb música i amb personalitats del moment.

Enllaços externs