Curs 2012-13

CURS 2012-13

15 de juny: Sortida a les Tines de Sant Benet de Bages amb dinar de germanor a Navarcles

Ruta: pàrquing de monestir – camí de Viladordis – Casa de les Tines – els Tres salts – les Tines de les Solanestornada al pàrquing del monestir

hostal muntane mapa hostal muntane ruta tines4 tines dels 3 salts

Previssió d’excursions per propers cursos:

HOSPIAL DE SANG.-. Alsina del Sal.lari.-Canal dels Boixos.-Sesta Grossa.-Hospital de Sang.-Carena d la Fosca .- Alzina del Norbert.-Coll de Boix.- Graons de Mura.- Alzina del Sal.lari.

EMPRIUS.-Deixar 1-2 cotxes al Km.18’3.-Masia de la Vall.-Coll de Creu de Gener.- Serrat de les Garses.-L’Ocell de Pedra.- Clot de Fontserreta.-Queixal Corcat.- Cova dels Emboscats.-Coll del Llor.-Font de la Guineu.- Km.18’3.- (Excursió per fer-la si hi ha olor de rovellons).

COLL DE TANCA.- Alsina del Sal.lari.- Tres Creus.-La Pola Coll de Tanca.-Font de las Estelles .- Font del Racó Gran.-Carena de la Fosca.- Coll de Boix.-Graons de Mura.- Alsina del Sal.lari.

HOSTALETS DEL DAVI.- Església de Rellinars.-Casajoana.-La Morella.-Hostalets del Davi.-Els Plans La Trona.-Las Cases.- Font de las Cases.- Església de Rellinars.

ELS CAUS DE MURA I ELS TOLLS.,- Església de San Antoni de Mura.-Font del Xesquet.- Torrent de Cantacorbs.-Torrent d’Estenalles per el canto esquerre.- Els Caus.- Tornada per el Canto dret del Torrent d’Estenalles.-Torrent d Font Freda.- Las llosades.-Els Tolls.- Torrent de Font Freda.- Església de San Antoni.- ( Excursió per fer-la quant hagi plogut)

PUJOL DEL LLOBET.- La Falconera.- Turo de la Roureda.- La Roureda- Pujol del Llobet.- La Roureda.-Sesta Forestega.-La Falconera.

PINS RECARGOLATS.-Alsina del Sal.lari.-Graons de Mura.- Coll de Boix.-Era dels Enrics.-Pins Recargolats.-Era dels Enrics.- Font dels Devanadors.- Coma den Vila.- Font dels Traginers .-Sot de la Teula.- Alsina del Sal.lari.

TURODE L’ESPLUGA.-Alsina del Sal.lri.-Tres Creus.-Porquerisa.- Font de la Pola.-Coll de Tanca.-Turo d e l’Espluga.-Balma’s de l’Espluga.- Roure de l’Espluga (ja Mort).-Coll de Tanca.- La Pola.- Tres Creus Alsina del Sal.lari.

TINES VALLDEL FLEQUER.-Km. 4’2 Carretera de Rocafort.-Tines del Bleda.-Torrent del Flequer.-Tines Tosques.-Tines Escudelleta.-El Flequer.- Tines del Ricardo.- Km.4’2.-

TORROTA DE VACARISES.-Km.12’4 de la carretera de Rellinars.-Pista de Can Codol.-Font de la Figuerota.-Las Vendranes.-Masia del Lleonart.-Torrota d Vacarises.- Can Codol

Realitzades durant aquest curs:

18 de maig: Torrota de Vacarisses amb vermut

Ruta: Vacarisses – Cingle Gros – Serra dels Ginebrers – Torrota Vacarisses – Castell – Vacarisses

Distancia: 4,4 Km / Desnivell: 145 m.

cinglera vacarises vista cingle vacarises torrota i montserrat

13 d’abril: Font del Càntir i el Racó a Rellinars

Ruta: Església de Rellinars – Sant Felip Neri – Font de l’Esbarzer – Cabana de pedra seca – El Racó – Font del Càntir – Casajoana – Font del Ginjoler – Església de Rellinars

Distancia: 6,3 Km / Desnivell: 173 m.

ruta font del cantir i el raco font del racó font del càntir font del ginjoler

16 de març: SES CORTS

Ruta: Carrer de las Buixaderes.-Canal de las Bruixes.-Canal de l’Abella.- Ses Corts.-Turo del Cabrit.-Morral del Drac.-Mal Pas de Can Pobla.- El Bolet.-Canal de las Bruixes.- Carrer de las Buixaderes.

Distancia: 6 Km / Desnivell: 200 m.

ruta ses corts coves de ses corts morral del drac bolet de can pobla

16 de febrer: Castell de Pera

Ruta: Vall d’Horta.- Can Brosa.- Torrent de Pregona.- Torrent d’Agramunt.- Agramunt.- Coll de la Costa.- Castell de Pera.- Coll del Castell.- Carena de la Muntada.- Can Brosa.

ruta castell de pera vista de la Mola castell de pera

Distancia: 6 Km / Desnivell: 200 m.

26  de gener: Sortida a la Vall de la Font del Llor.

mapa de la zona de la font del llor zona del coll del llor2 el marquet de la Roca1

15  de desembre: Sortida especial per possar un pesebre del Rotary Club de Terrassa, a la zona de l’Obac (el lloc serà sorpresa). I per tothom torrons i moscatell.

pessebre gat mesquer

24  de novembre : La Roureda de Fulla Ample de les Teixoneres

Ruta: Revolt del roure escurçoner – canal de les teixoneres – avena de les teixoneres – l’esquena d’ases – el tap – revolt de la guineu – mirador de la carena dels clapers (esmorzar) – Racó de les teixoneres – carena del roure del palau – els bressols – canal del cellerot – roure escurçoner

Distancia: 5 Km / Desnivell: 200 m.

17 de novembre: Avenc de Can Torres

Ruta: Aparcament Can Sola – Font Tartrana – cami de can Torres – avenc de can Torres (tornada pel mateix lloc)

22 de setembre : Les Tombes de Coll d’Eres

Ruta: Aparcament de la Mata – Coll d’Estenalles – Avenc del Montcau – Coll d’Eres – Sepultures – Carena del Pagès – Bassa de la Calçada – Canal del Cellerot – Font de la Llicona (opcional) – Aparcament de la Mata (adjuntem mapa)

Distancia: 4,5 Km / Desnivell: 160 m.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: