Enviat per: SRC | 11 Juny, 2008

Lliurament dels Premis Joves per Terrassa


joves per terrassa guanyadors 6 El dia 10 de juny de 2008 s’han lliurat els premis “Joves per Terrassa” a les entitats guanyadores d’aquesta edició. En el discurs del President del Rotary Club de Terrassa, Sr. Josep Pérez, ha destacat que “enguany celebrem la 12a edició del Premi, que intenta ser el reconeixement a joves, d’entre 15 i 26 anys que desenvolupen tasques o iniciatives al servei dels altres i aquest acte té un significat especial pel Rotary Club, ja que les persones que l’integrem tenim un denominador comú, que és la solidaritat envers els més desfavorits i la voluntat de servei als demés, i per tant, es produeix una total coincidència entre la nostra missió i la dels grups de joves que han presentat els seus projectes, en els que podem constatar la gran tasca que venen desenvolupant i perquè, una vegada més, es trenca el tòpic de la falta de comprimís del jovent, que moltes vegades s’esgrimeix de forma superficial, quan descobreixes la quantitat de gent jove que dedica el seu temps de descans o lleure a ajudar al proïsme”.

joves per terrassa guanyadors 5 joves per terrassa guanyadors 4 joves per terrassa guanyadors 3 joves per terrassa guanyadors 2 joves per terrassa guanyadors 1

El Rotary Club de Terrassa vol felicitar als dos guanyadors d’enguany i a tots els que han participat, especialment als joves que col·laboren, encoratjant-los a continuar amb la seva tasca.

Lectura de l’acta del Premi: Reunida la junta de Govern de Rotary Club de Terrassa, constituïda en Jurat i desprès d’analitzar les diferents propostes ha arribat a la següent conclusió: concedir el premi Joves per Terrassa al “Grup d’animació als infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa” de la Creu Roja de Terrassa i al “Grup de Joves de la Moguda Juvenil Salesiana”, de tal manera que la quantitat queda dividida en parts iguales de 3.000 €, per cadascuna de les dues candidatures esmentades.

L’acte ha estat tancat pel Regidor de Cultura i Esport de l’Ajuntament de Terrassa, Sr. Amadeu Aguado i ha comptat amb la presencia de destacats representants d’institucions terrassenques. Els diplomes han estat lliurats per representants de les entitats esponsoritzadores, Caixa Terrassa i El Corte Inglès.


Respostes

 1. Benvolguts senyors/es del Rotary Club,

  En nom del grup del projecte d’infància Hospitalitzada volem deixar constància de que va ser un sopar molt agradable i estem molt agraïts de l’atenció i el reconeixement que tota la vostra associació ens heu fet transmetre als voluntaris de la Creu roja, juntament amb els altres guanyadors del grup de joves de la moguda juvenil salesiana.

  Ens sentim orgullosos i amb moltes forces per continuar tirant endavant el projecte i la nostra tasca. Creiem que aquest concurs té una finalitat molt encoratjadora per a tots els joves que treballem avui dia a Terrassa per fer de la nostra societat i ciutat, un lloc millor.

  Gràcies de nou per la vostra iniciativa.

  M. P.
  Voluntari de Creu Roja a Terrassa.

 2. M’agradaria sapiguer de tu, Marc. Soc el teu pare


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: