Enviat per: SRC | 11 Desembre, 2007

120 persones assisteixen al concert de Nadal a Sant Pere


jordi Figueras 1concert nadaljordi Figueras 2

El prestigiós organista Jordi Figueras, va oferir el tradicional concert de Nadal d’orgue en l’església de Sant Pere de Terrassa, davant d’un nombrós públic que va gaudir d’una selecció de temes encapçalats per una obra de Dietrich Buxtehude de la que se celebra enguany el seu 300 aniversari.

Més de 120 persones van omplir el incomparable recinte i van poder passar una vetllada envoltats pels acords de peces musicals d’autors tan coneguts com en Sebastian Bach, Narcís Casanoves, Ludwig van Beethoven o en Louis J.A. Lefébure-Wély.

Al finalitzar el repertori i degut als aplaudiments dels assistents, en Jordi Figueras va oferir dues noves interpretacions, una Coral d’en Buxtehude i per finalitzar una Sonata del Pare Antoni Soler, que actualment esta assajant per un concert que oferirà el més de maig del proper any, conjuntament amb la que ha estat la seva mestre (de 83 anys), amb una interpretació a dos orgues.

Aquest concert ha estat possible gràcies a la organització del Rotary Club de Terrassa i dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, amb el patrocini de l’Obra Social de Caixa Terrassa i la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere, el Diari de Terrassa i el portal ciutadà www.terrassa.net


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: