Enviat per: SRC | 21 gener, 2008

Excursió a Sant Llorenç (Font Soleia – Sta.Agnès i Cova del Drac)


Font soleia 1 Font soleia 2 castellassa paisatge de boira De nou una matinal magnífica per Sant Llorenç i aquesta vegada donant la volta complerta a la mola.

L’excursió inicialment projectada l’hem retallada una mica per poder-la ajustar al temps previst i per això en compte de començar a peu des de Can Robert, hem pujat amb cotxe fins a Can Poble. Des de l’aparcament els dotze excursionistes, que formàvem el grup inicial, hem anat a cercar el camí dels monjos tot decantant-nos cap a l’est del massís, fins a trobar el camí de la Font Soleia Cami font soleia 1 Cami font soleia 2.

Des del camí hem gaudit d’un paisatge de boira sorprenent i que apreciareu molt be amb les fotos que acompanyen aquesta crònica. A mig camí hem parat a esmorzar Cami font soleia 3 esmorzar font soleia 1 Jaume S. Sebastià C. i hem patit la baixa de dos membres del grup (Sr. Badia i Sra.) que per motius personals tenien que tornar abans.

La ruta ha continuat fins a la canal de Santa Agnès i desprès de visitar les runes santa agnès 1 arbre a santa agnès de l’antic convent, per cert amb les basses completament seques, hem tornat a pujar la canal fins arribar a la cova del drac cova del drac.

La tornada l’hem fet per la part oest del massís, agafant la Canal de l’Abella fins a trobar el camí cami cap a can pobla que porta de nou fins a Can Pobla. Mireu be les fotografies i segur Que us entraran les ganes de venir a la propera. Animeu-vos que són excursions que tothom pot fer.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: