Enviat per: SRC | 18 Abril, 2008

Premi “Joves per Terrassa”, XII edició


Premi Joves per Terrassa El Club Rotary de Terrassa convoca de nou el “Premi Joves per Terrassa”, aquest any en la seva 12 edició.

El Rotary Club de Terrassa, atorga aquest premi per a la realització de projectes presentats per als joves terrassencs que estiguessin orientats a afavorir el desenvolupament social i cultural de la nostra societat, i en especial, del mateix món dels joves.

Entenem que hi ha un gran nombre de joves que, en contrast amb els camins fàcils que la societat els sol proposar, dediquen les seves il·lusions i moltes hores de treball a contribuir a fer una societat més lliure, justa i pròspera. Tanmateix, tot i la tenacitat que sol caracteritzar els joves, a vegades els seus projectes no compten ni amb el suport institucional i moral necessaris, ni amb els recursos econòmics suficients ni amb l’assessorament tècnic que caldria per portar-los a bon port.

EDAT DELS CANDIDATS: Joves a títol individual i grups de joves de 15 a 26 anys, que desenvolupin les seves activitats principalment a Terrassa.

ÀREES: Tasques continuades, actes o iniciatives meritòries que representin una contribució al desenvolupament de la comunitat, ja sigui pel seu contingut intrínsec o per ser exemple de conducta ètica i de compromís personal de servei. Posarem l’èmfasi en realitzacions desinteressades al servei dels altres.

CAPTACIÓ DE CANDIDATS: Per accedir al premi caldrà estar empadronat a Terrassa o alguna població de l’àrea assignada al Rotary Club de Terrassa, que és la següent: Terrassa, Viladecavalls, Matadepera, Ullastrell, Rellinars i Vacarisses. Es valorarà tant una trajectòria al llarg d’un període de temps, com a un fet puntual d’especial significació sempre que es tracti d’actuacions desinteressades al servei de la comunitat. Els candidats podran ser proposats per qualsevol institució, sigui acadèmica, cultural, religiosa, de lleure o cívica, a través d’un escrit descriptiu del currículum i mèrits del jove o col·lectiu proposat.

PREMI: en metàl·lic de 6.000 euros.

COM PARTICIPAR?: Les propostes de les candidatures s’adreçaran a Rotary Club de Terrassa, Ctra. Montcada, 19 – 08221 Terrassa – mail: rotary@terrassa.net, preferiblement en format electrònic (word o pdf), fins el proper 20 de maig de 2008. El proposant haurà de fer constar el seu nom, la seva adreça, telèfon i els mèrits que considera que reuneix la candidatura, i documentar-los en la mesura possible, omplint una fitxa que es pot demanar a la mateixa adreça mail. El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es farà públic el dia 27 de maig de 2008.

SUPORTS: Patrocinadors: Caixa d’Estalvis de Terrassa i El Corte Inglés.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: