Enviat per: SRC | 2 Juny, 2008

Fotos de l’excursió 4×4 al Montsant i Prades


Rotarys de Terrassa en 4x4 absis esglèsia rotarys d\'excursió en 4x4 Aquí teniu les primeres fotos de la sortida en 4×4 d’aquest any en que s’ha visitat el Parc Natural del Montsant i la Serra de Prades. Les fotos ens mostren diferents indrets dels que podem destacar l’ermita de Santa Magdalenaermita de santa magdalena i la de l’Abelleraermita de l\'abellera, que segons conta la llegenda desprès de desaparèixer la verge per robatori, un eixam d’abelles va senyalar el lloc exacte on estava la imatge de la verge a un pastor i aquest lloc és on es va construir l’ermita.

pont penjat riu montsant sant bartomeu 1 sant bartomeu 2 S’ha visitat el Congost de Fraguerau, amb el seu peculiar pont penjat sobre el riu Montsant, construït amb cables d’acer i fustes i que ens permet arribar a l’ermita de Sant Bartomeu de Fraguerau de Ulldemolins al Priorat.

La Serra de Montsant, declarada parc Natural a l’abril de 2002, es conserva en un molt bon estat de conservació i amb unes formacions geològiques extraordinàries. Un total de 17 persones han estat els valents que han fet l’excursió, que tot i les adverses condicions meteorològiques ha pogut fer els recorreguts previstos.

A l’apartat de “SORTIDES” podreu veure més fotografies.


Respostes

  1. Material i accesoris per 4×4.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: