Enviat per: SRC | 5 gener, 2009

Concert per la Solidaritat 2009


concert-santcugat1

Ens complau començar l’any, fent-vos saber que el proper dia 18 de gener del 2009, a les 18 hores, tindrà lloc el primer concert benèfic pro Associació Catalana per al Parkinson anomenat “Música per la Solidaritat” i organitzat pel Club Rotary de Sant Cugat amb la col·laboració del Rotary Club de Cerdanyola.

El Concert a càrrec de l’Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya es farà al teatre-Auditori de Sant Cugat i constarà de la interpretació d’obres de Ludwig Van Beethoven, Frank Shubert, Vaughan Williams i l’estrena de l’obra “URBS” dedicada a l’orquestra del compositor santcugatenc Tomàs Peire. L’orquestra serà dirigida per Jordi Piccorelli, Enric Mestre i Josep Ferré.

La totalitat de la recaptació serà destinada a l’ACAP per la lluita contra el Parkinson a Catalunya. El preu de l’entrada és de 15 euros (també hi ha fila zero). Si esteu interessats en assistir-hi poseu-vos en contacte amb secretaria del Rotary Club de Terrassa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: