Enviat per: SRC | 20 Març, 2009

Excursió al cim del Quarto de Reixa


quartoreixa-marc1pL’excursió a començat a l’Alzina del Salari, des d’on s’ha pujat  seguint el camí de l’antiga urbanització fins al coll de Tres Creus.

D’allí s’ha continuat cap a la Font de la Pola, tot passant per la petita balma de la porquerissa, des d’on es gaudeix d’una espectacular vista de la serralada de Montserrat i del paller de tot l’any. De la Pola i seguint el camí que ens hi ha portat arribem a la carena on hi ha l’anomenat “quarto de reixa”, una balma obrada que antigament havia estat habitada i de la que en queda un troç de paret amb una finestra que li dona aquest peculiar nom. Pasat un collet que queda a la dreta del  “quarto de reixa” ,amb una grimpadeta pugem a la carena que hi ha a sobre, i ens arribem  fins a la punta. En aquest punt es pot gaudir d’una vista meravellosa de quasi 360 º. Aqui esmorzem.

Baixem d’aquesta carena i reculem fins a Coll de Tanca. Aqui agafem un camí que ens portarà  fins a coll de Boix, i d’allí es retorna a l’aparcament de l’Alzina del Salar, tot baixant pels anomenats “graons de Mura” i passant per la desconeguda “Cova dels Talps” (foto), i també per la Font dels Traginers“.

quartoreixa-marc2p quartoreixa-marc3p quartoreixa-marc4p quartoreixa-marc5p


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: