Enviat per: SRC | 4 Novembre, 2009

Visita i discurs del governador Sr. Benito Sainz


Benito Sainz

Benito Sainz

Destaquem que s’ha produït la visita del governador del districte 2202, Sr. Benito Sainz, la seva esposa Araceli i el seu assitent Sr. Carles Campistron, acompanyat per la seva esposa, al nostre club i que en el seu discurs ha destacat:

governador i rotaractsUna primera salutació dirigida als representants del Rotaract del Vallès, presents en l’acte, felicitant-los per la seva recent constitució i animant-los a treballar al costat dels clubs que els són padrins.

També ha enumerat els objectius bàsics per aquest any rotari que ell presideix i que es basen, per un cantó amb el lema d’aquest any i que diu “el futur del Rotary està en les teves mans” i que incideix directament en els membres rotaris, invitant-los a plantejar-se que volen que sigui Rotary en un futur, i per l’altre cantó en 2 reptes, un que desitja que els clubs creixin, es consolidin, siguin forts, mantinguin els seus membres actius, que treballin per aportar noves idees i projectes, que ajudin a fer més participatius als seus socis, i un altra que incideix en la necessitat de contribuir entre tots a la Fundació Rotaria, ja que aquesta és el pilar de l’organització.

benito sainz2Segons les paraules del propi governador “hem de cercar la participació dels socis en aquells projectes que els aportin satisfacció personal i els facin sentir orgullosos del que facin en bé de la societat”.

I per ajudar als clubs ha indicat que podem comptar amb l’equip humà distrital com a recolzament, així com les noves eines que podem trobar tant al web de Rotary Espanya com del districte. Ens demana que utilitzem més la revista Rotaria y que hi enviem articles explicant els nostres projectes.

Finalitza el seu discurs felicitant al club per la seva presentació i animant-nos a créixer en la línia que ja tenim marcada, agraeix l’acollida rebuda i intercanvia uns obsequis amb el president Sr. Josep Puy, del que destacarem una reproducció d’una banya amb gravats de cervols, descoberta en la cova prehistòrica del Pendo a la vall de Camargo de Santander, d’on el governador n’és membre precisament del anomenat Rotary Club del real Valle del Camargo.

plenari governador intercanvi banderins imposicio pin


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: