Enviat per: SRC | 19 Novembre, 2009

Sopar conferència amb el Cap de Bombers


El dia 24 de novembre, a les 21:00 h. a l’Hostal del Fum de Terrassa, tindrà lloc la segona conferència del cicle “Terrassa amb noms i cognoms” que organitza el Rotary Club de Terrassa pel curs 2009-2010. La xerrada del proper dimarts anirà a càrrec del cap de bombers de la ciutat de Terrassa i comarca Sr. Jordi Moreno Millán.

El Sr. Moreno és el cap de bombers de Terrassa i comarca des de l’1 d’agost del 2008, va néixer a Calaf el 23 d’abril de 1965, esta casat i es pare de 2 fills. És diplomat en prevenció i seguretat integral pel la UAB i disposa del nivell superior de prevenció de riscos laborals.

Aquest cicle pretén donar a conèixer el treball i esforç d’un munt de persones que de forma anònima però eficaç treballen perquè la ciutat funcioni des de tots els àmbits: seguretat, protecció, ensenyament, sanitari…etc.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: