Enviat per: SRC | 9 gener, 2010

Repartiment de les joguines solidaries


El 5 de gener Ajuda Directa va organitzar el repartiment de les joguines solidaries, recollides en la campanya del Rotarcat Vallés i en la que alguns dels seus membres hi van participar vestits de reis.

En total es van fer 3 grups de reis i patges i es van repartir joguines a Terrassa i Sabadell, per tal els nens i les seves famílies, que estan patint moments difícils, pugessin gaudir d’una nit màgica.

Amb l’ajuda de tots els qui han col·laborat, aportant joguines, recollint-les, classificant-les i finalment lliurant-les als infants, aquest han s’han pogut repartit un total de 230 regals de reis. Gràcies a tots!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: