Enviat per: SRC | 4 Març, 2010

Sopar-conferència amb Borja Vilaseca


El proper dimarts 9 de març, a les 21:00 h. a l’Hostal del Fum de Terrassa, tindrà lloc el sopar-conferència organitzat pel Rotary Club de Terrassa amb una xerrada a càrrec del Sr. Borja Vilaseca, Director del Máster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona, per parlar sobre ètica i lideratge i dels canvis de valors que ha causat l’actual crisi mundial.

Tractant d’esbrinar el perquè del buit existencial que solen experimentar els ésser humans, als 19 anys ja va començar a interessar-se per la psicologia i la filosofia occidental. El 2005 va assistir a un curs de Eneagrama que va significar un punt d’inflexió en la seva recerca. Des de llavors, va estudiar pel seu compte als grans mestres del coneixement oriental, i va aprofundir sobre com experimentar benestar i plenitud duradores formant part de la societat actual. Com a conseqüència d’aquest procés d’autoconeixement va descobrir la seva veritable vocació i ja el 2006 va ser quan va començar a impartir cursos, conferències i seminaris.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: