Enviat per: SRC | 6 Abril, 2010

Ryla a Bellaterra


Els propers dies 9, 10 i 11 d’abril es celebrarà un Ryla a l’Hotel Campus de Bellaterra, organitzat pel Rotary Club Barcelona Alba i el Rotary Club Barcelona Condal amb el títol “Al liderazgo por medio de la comunicación” i comptarà amb tres ponents destacats: Emili Gutiérrez, llicenciat en ciències econòmiques, Simone Cristofoletti, fundador de Star Service International i Josep Mª Rex, professor de la UPC i de la universitatd e Monterrey. La directora d’aquest Ryla és la Rosa Ribas.

Cal destacar que del nostre club hi seran presents tres joves que, a més són membres del Rotaract Vallès i que ha estat finançada la seva participació al 50% per nostre club.

Els Ryla son uns seminaris de Rotary per joves que desitgen formar-se en capacitats sobre lideratge. Cada any milers de joves en tot el món participen en aquests seminaris dirigits a nois i noies d’entre 14 i 30 anys que són seleccionats pels clubs o districtes rotaris que desitgen participar o organitzar l’esdeveniment. L’objectiu d’un Ryla és demostrar l’interès que Rotary té per els joves i donar formació als joves per tal de desenvolupar les seves capacitats de lideratge i les seves habilitats socials directives. Podeu consultar altres documents relatius als Ryla en els següents enllaços:

Programa Ryla Abril 2010 (496.26 kB)

Presentación (El Liderazgo…) (188 kB)

Normas para organizar un Ryla (199.49 kB)

Recomendaciones para el Club Organizador (185.59 kB)

Libro Blanco sobre RYLA (408.55 kB)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: