Enviat per: SRC | 5 Mai, 2010

Fòrum Obert sobre “com explicar la guerra”


El proper dia 11 de maig tindrà lloc un Fòrum obert amb el convidat  Sr. Plàcid Garcia-Planascorresponsal i cap d’internacional de La Vanguardia i que realitzarà una conferència sobre “com explicar la guerra”.

El Sr. Plàcid Garcia -Planas ha estat corresponsal de guerra  en diferents fronts, en particular als Balcans on va cobrir els diversos episodis de la guerra de l’antiga Iugoslàvia i a l’Orient Mitjà amb les Guerres de Iraq o la del Golf. En els darrers anys ha cobert la informació des d’Afganistan i ha estat un dels pocs europeus que ha aconseguit entrar a Kandahar i estem segurs que la possibilitat de conèixer les seves experiències i vivències de primera mà pot resultar molt atractiu per tothom.

El Fòrum és un sopar-conferencia obert a tothom, soci o no del club, acompanyat de llur parella o dels amics que es desitgi, sempre que es confirmi abans, al mail rotary@terrassa.net


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: