Enviat per: SRC | 27 Juny, 2010

Centre Esplai Guadalhorce y Grup de Joves de la Unida reben ex aequo el Premi Joves per Terrassa


El Rotary Club de Terrassa ha lliurat amb data 22 de juny del 2010 el Premi Joves per Terrassa a les associacions Centre Esplai Guadalhorce i Grup de Joves de la Unida de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa. El premi que aquest any ha arribat a la seva catorzena edició s’ha atorgat ex aequo a les dues entitats per un valor de 3.000 euros per cadascun dels dos projectes guanyadors.

Ximena Utrera i Joan García van recollir el premi com a repre4sentants del Centre Esplai Guadalhorce i l’import del premi serà destinat al projecte “Joves actius”, un espai on 15 joves participen com a voluntaris en les diverses activitats promogudes pel centre i destinades a altres adolescents. “El premi ajudarà a la formació de monitors, al desenvolupament d’altres activitats i a l’assegurança dels voluntaris “com a pagament per la seva tasca desinteressada”, va declarar Utrera. El projecte “Joves actius” funciona des de fa 26 anys i s’ha convertit en un referent en la seva zona d’influència.

El Grup de Joves de la Unida de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa també destinarà els 3.000 euros del premi a la formació dels monitors voluntaris, a infrastructures i materials pel projecte “saber i respir”. Els 15 voluntaris s’encarreguen d’oferir activitats, esbarjo i transmissió de valors a 15 nens amb discapacitat intel·lectual i, a la vegada, un respir a las seves famílies. Oriol Solé, portaveu del grup, va recollir el premi per un projecte que va néixer fa 5 anys dins de l’àmbit de l’església.

El Rotary Club de Terrassa, atorga anualment un premio de 6.000 euros per la realització de projectes presentats per joves terrassencs que estiguin orientats a afavorir el desenvolupament social i cultural de la societat, i en especial, del seu propi món. Aquesta ha estat la segona edició en la que el premi, patrocinat per Caixa UNNIM i El Corte Inglés, s’ha repartit ex aequo a dues entitats.

I destaquem del discurs del president del club, Sr. Josep Puy les següents paraules: “avui és quan constatem una vegada més que la nostra ciutat batega d’allò més en aquest servei a la gent que ho necessita, en l’atenció als desvalguts i en la posta en marxa de tota mena d’iniciatives per fer d’aquest món quelcom més just i solidari. Hi ha gent que esmerça temps, esforç i sacrifici en benefici dels altres. Més gent de la que sovint ens imaginem”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: