Enviat per: SRC | 15 Juliol, 2010

Canvi de president en el sopar fi de curs 2009-10


En el decurs del sopar de fi de curs, organitzat pel nostre club a la Masia La Tartana de Matadepera, es va procedir al canvi de president, essent nomenat el Sr. Ramon Guinjoan com a nou president del club per l’exercici 2010-11. Destaquem que la nova presidenta del Club Rotaract Vallès, Srta. Laia Marin, va poder explicar als assistents les activitats que han dut a terme durant l’any. Als dos nous socis, Sra. Anna Castellano i Sr. Albert Matarrodona se’ls va imposar el pin del Rotary.

Als Srs. Angel Morillas i Raimon Sellarés se’ls va agrair la seva participació en l’organització del curs d’art i les sortides a Sant Llorenç, amb l’obsequi d’uns llibres. A la Sra. Vídua de Coll se li va lliurar un ram de flors i, finalment, es va concedir un Premi Paul Harris al Sr. Baltasar Pineda, per la seva tasca continuada en vers el Club i per la seva dedicació en l’organització de les sortides en 4×4. El sopar es va tancar amb l’actuació d’un quartet de músics del conservatori de Terrassa que ens van oferir diverses peces de jazz i swing.

Podeu llegir el discurs del president sortint, Sr. Josep Puy, fent click aquí: discurs-cloenda-josep-puy-2010

Podeu llegir el discurs del nou president, Sr. Ramon Guinjoan fent click aquí: discurs-ramon-guinjoan

A continuació podeu gaudir de les fotografies del sopar:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: