Enviat per: SRC | 6 Octubre, 2010

Èxit en la sessió sobre l’Alzheimer


Podem afirmar que el passi especial del documental “Bicicleta, cullera, poma” ha estat tot un èxit. Més de 400 persones van col·lapsar l’accés al cinema Catalunya i molta gent que desitjava fer-nos companyia malauradament es va tenir que quedar fora ja que la capacitat de la sala no donava per més.

Agraïm el seu suport els qui van demanar-nos poder entrar i els recordem que la pel·lícula es seguirà projectant al cinema durant els propers dies.

Fem extensiu aquest agraïment als qui ens van poder acompanyar en un acte ple d’emocions contingudes. El documental és un magnífic retrat de l’evolució d’aquesta malaltia en un personatge prou conegut per tothom i de com afecta progressivament a les persones que li són més properes.

La voluntat de lluita i el saber que encara faran falta molt anys i esforços per poder trobar una solució fan més crua la realitat, de la que pot esdevenir la malaltia del segle XXI.

L’acte va començar amb una benvinguda del president del Rotary Club de Terrassa, Sr. Ramón Guinjoan, seguit d’una paraules dirigides a la ciutadania per part del Sr. Pere Navarro, alcalde de Terrassa. A continuació es va fer la projecció del documental i al finalitzar el doctor Miquel Aguilar va fer la introducció al significat ponent de la jornada, el doctor Jordi Camí, actual director general de la Fundació Pasqual Maragall, terrassenc de naixement, que ens va explicar la realitat de la malaltia i la lluita que des de la fundació promouen amb l’objectiu d’aconseguir fons per la investigació i cura de l’Alzheimer.

En els propers dies publicarem la quantitat assolida en la recapta especial que es va fer entre els assistents, a favor de la investigació promoguda per la Fundació Pasqual Maragall i també us informarem de la realització dels dos murals amb les frases de suport i ànim pels malalts d’Alzheimer, que els assistents van poder escriure en uns sobres lliurats a l’entrada del cinema, i que restaran durant unes setmanes a l’entrada de la Mútua i l’Hospital de Terrassa.

Les fotografies de l’acte ja es poden consultar en la pàgina del Facebook del Club: www.facebook.com/rotaryterrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: