Enviat per: SRC | 28 Octubre, 2010

Visita del governador del districte 2202, Sr. Pere Galbany


Coincidint amb l’acte d’inauguració del monòlit del club hem rebut la visita anual del governador del districte 2202 que aquest any és el Sr. Pere Galbany, membre del Rotary Club de Mataró.

El Sr. Galbany va venir acompanyat pel seu assistent, Sr. Carles Campistrón i Sra i desprès d’ensenyar-li el nou Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40 amb les instal·lacions del PAC i de Leitat i de fer una breu parada al Club de Golf del Prat va fer la tradicional reunió amb la junta del club per tal que li pugéssim exposar les activitats que el nostre club té pensades organitzar per aquest curs. Només indicar que la presentació que li vàrem fer va ser molt ben rebuda i elogiada (presentacion club 2011).

Posteriorment es va celebrar el sopar plenari amb la resta de socis i, en el torn d’intervencions, el Sr. Galbany va tornar a elogiar la tasca del nostre club i ens va convidar a que seguíssim sent un exemple d’activitat i servei rotari pels demés clubs del districte. Ens va indicar també que ens tenim que sentir orgullosos de formar part de l’organització humanitària més important del món i que tenim que ser conscients que no hi ha cap altra entitat al món que pugui realitzar tants projectes solidaris com els que som capaços d’organitzar cada any entre tots els clubs Rotary del món.

Va destacar l’organització de la sessió de cinema sobre l’Alzheimer, així com la capacitat que tenim d’organitzar projectes solidaris tant locals com internacionals. L’acte va finalitzar amb un lliurament d’obsequis i com que ell viu a Argentona, el més natural era que el seu obsequi fos un cantí.

També volem informar que al final del sopar es va realitzar un brindis per la inauguració del monòlit del club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: