Enviat per: SRC | 15 Novembre, 2010

Sortida al Sot de la Bota


L’excursió comença al petit aparcament que hi ha al Revolt del Roure Escurçoner, que és el darrer revolt que hi ha abans d’arribar al Coll d’Estenalles. Aquí s’inicia una forta baixada fins a la riera la qual travessem i seguim pel camí que ens queda justa al davant i que s’endinsa per una roureda tot seguint la Canal de les Teixoneres. Aquest és un bonic camí amb una espessa catifa de fulles de roure que ja han caigut dels arbres i que permet gaudir de l’espectacle de les fulles grogues i vermelloses que encara resten als roures que conformen el bosc que ens rodeja. El camí segueix el curs de la canal i passa per sota d’una formació rocosa anomenada el Tap. Finalment arribem a l’anomenat Revolt de la Guineu on agafarem el camí que ens queda a mà esquerra i que ens situa a dalt de la Carena dels Clapers. Aquí el camí torna a baixar en direcció a la Canal de les Teixoneres, la travessa i puja de nou ara cap a la Carena del Roure del Palau. Aquí les vistes són molt boniques i a part de veure la vessant del Montcau s’albira també la serralada de Montserrat i a sota nostre la roureda del Sot de la Bota tota pintada de colors de tardor. Aquest és un bon lloc on parar i esmorzar tot gaudint del paisatge.

Ara ja podem iniciar la baixada en direcció al Torrent del Cellerot i seguir desprès el camí que trobarem a la nostra esquerra i que tot resseguint la riera de baixada ens portarà just al lloc on hem començat l’excursió. Ja només ens quedarà refer la pujada fins l’aparcament del Roure Escurçoner.

Aquesta és una excursió molt bonica de fer en aquesta època de l’any i com que no té massa desnivell (140m) i no es gaire llarga (5 Km.) la podem recomanar per tothom.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: