Enviat per: SRC | 10 Desembre, 2010

La bandera del Rotary a l’Everest


Albert Bosch, fill de Josep Bosch, Past Governador del nostre districte, i  soci del Rotary Club Barcelona Diagonal, que ens va deixar recentment, ha encapçalat el projecte “7Cims” www.7cims.com que ha finalitzat amb la pujada a lEverest.

Per iniciativa del President del Club, SR. Oscar Muñoz se li va fer lliurament d’una bandera de Rotary, perquè lafès arribar al sostre del món. Segons les seves paraules, “preferim fer arrivar aquesta bandera abans que la del Club per entendre que les nostres obres han de beneficiar a totohom i que tots formem part de la humanitat”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: