Enviat per: SRC | 21 gener, 2011

Plenari solidari: Fem escola i potabilitzadora solar


El dia 25 de gener tindrà lloc la presentació del projecte solidari al que hem decidit destinar la recaptació del sopar de Nadal d’aquest any i per fer-nos la presentació comptarem amb la presencia d’en Manel Carrera com a impulsor del projecte “Fem Escola”i d’en Jesús Lanau, actual director del Banc de Recursos.

També ens visitarà el Sr. Martí Lloveras per presentar-nos un projecte sobre una potabilitzadora-desaladora que funciona amb energia solar, anomenada “H2Optima” i que creiem que podríem presentar a Rotary International com un projecte per ajudar a la problemàtica dels recursos hídrics, en països que pateixen molt la manca d’aigua potable.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: