Enviat per: SRC | 31 gener, 2011

2ª Trobada dels Clubs Rotary del Vallès


S’ha realitzat la segona trobada de clubs del Vallès organitzada pel Rotary Club de Cerdanyola a l’Hotel Campus de Bellaterra, amb la destacada presencia dels membres del Rotaract del Vallès i del delegat del governador Sr. Carles Campistrón.

Primer s’ha realitzat una reunió de treball on cada club ha exposat els seus projectes més rellevant a fi efecte de trobar sinèrgies i convidar als altres clubs a apuntar-se en aquelles iniciatives que considerin del seu interès. Posteriorment s’ha realitzat el sopar plenari amb la presentació d’un projecte del Rotary Club de Cerdanyola pel tal de mirar d’ajudar l’associació de “sords-cegs” que actualment no reben ajuda de cap tipus i tenen una necessitat molt gran ja que aquest tipus d’invalidesa és molt poc coneguda per la nostra societat. Els membres del Rotaract els han ofert rodar un vídeo per poder explicar i fer arribar el seu missatge a més gent mitjançant la difusió de les Noves Tecnologies. L’acte ha finalitzat amb la imposició de pins a 3 nous rotaracts. Destaquem que a la trobada hi ha assistit tres membres en representació del nostre club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: