Enviat per: SRC | 13 Març, 2011

Assistència a l’Assemblea de Tarragona


Tres membres del Rotary Club de Terrassa més 2 acompanyants han assistit a l’Assemblea del Districte 2202 de Rotary Internacional a Tarragona. La trobada ha reunit un total de 224 persones de 52 clubs i cal destacar la presentació que hem fet de la potabilitzadora d’aigua amb energia solar, que recentment va ser presentada al nostre club per en Martí Lloveres. Malauradament i degut a la pluja no es va poder posar en funcionament.

Destaquem de la trobada les reunions que el nostre club va mantenir amb els governadors, actual, electe i nomenat per tal de cercar solucions al problema de comunicació interna i externa de Rotary Espanya. Us deixem unes fotografies dels diversos actes de formació realitzats a Tarragona.

 assemblea tarragona 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: