Enviat per: SRC | 8 Juliol, 2011

La lluita contra la polio continua


Tot i tractar-se d’un vídeo de l’any 2010, us volem convidar a repassar les paraules que en Bill Gates, copresident de la Fundació Bill i Melinda Gates, va dirigir als rotaris pels seus esforços en l’eradicació de la polio i en les que felicitava a Rotary pel fet d’haver superat el 50% de la fita estipulada.
El fet és que la Fundació Gates ha concedit a Rotary un total de 355 milions de dòlars, a fi de col•laborar con les tasques d’eradicar la malaltia i, com a resposta la Fundació Rotary es va comprometre a aconseguir 200 milions més, dels quals us volem informar que a data d’avui ja en portem recollits 174,7 milions. Estem a punt d’assolir la fita marcada.

Gates message ES from Rotary International on Vimeo.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: