Enviat per: SRC | 6 Octubre, 2011

Pannells informatius sobre l’Alzheimer als Hospitals de Terrassa


El Rotary Club de Terrassa durant la projecció de la pel·lícula “Bicicleta, cullera, poma” que es va fer en el cinema Catalunya, va demanar vals assistents que col·laboressin amb frases de recolzament als familiars i malalts de l’Alzheimer i desprès de reunir les aportacions rebudes ha confeccionat uns pannells informatius que ha volgut donar a conèixer a la resta de la població gràcies a l’acord amb els dos centres hospitalaris de la ciutat.

La Mútua de Terrassa i el Consorci Hospitalari del Vallès han permès la instal·lació dels pannells a l’entrada dels serveis hospitalaris, de manera que tothom els pugui veure i llegir.

Membres de la Junta del Rotary Club de Terrassa conjuntament amb els representants de las dues institucions, la Sra. Núria Paniello per part del Consorci i el Sr. Antoni Casagran, per part de Mútua, han participat en l’acte de inauguració dels pannells i, com a representant de les institucions terrassenques i de la ciutadania en general, s’ha comptat amb la presencia del Sr. Joan Pujals.

Creiem que aquesta és una bonica manera de fer arribar,  de forma anònima, els pensaments positius d’altres ciutadans a aquelles persones que pateixen els estralls d’aquesta malaltia en el seu entorn més proper i cal agrair a totes les institucions que han ajudat a fer realitat aquesta acció .

Una de les frases triades diu Poma, cullera, bicicleta, tres paraules que potser es poden oblidar, però família, amor, felicitat, s’han de sentir per viure”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: