Enviat per: SRC | 26 Novembre, 2011

Sortida i visita al Museu de les Galetes Trias


La sortida a Santa Coloma de Farners podem dir que ha estat tot un èxit i que ens ho hem passat molt bé. Hem sortit de Terrassa amb un autocar portat pel que ja podem considerar el xofer del Club, en Lluís, i durant el viatge em gaudit d’una interessant xerrada sobre el Modernisme a càrrec de l’Àngel Morillas, fins que em arribat a la fàbrica i Museu de les galetes Trias on ja ens esperava a la porta el Sr. Joaquim Trias, que ens ha fet d’autèntic amfitrió, ensenyant-nos des de la pastera que feien servir els seus avantpassats fins a la primera capsa de llauna que el seu avi feia servir per vendre les famoses Teules pels mercats de les poblacions properes.

Una degustació de galetes i moscatell ha tancat la visita i desprès d’unes copioses compres a la botiga del Museu, el Sr. Trias i la Raquel, una simpàtica guia turística ens han fet un recorregut per Santa Coloma tot ensenyant-nos les cases modernistes i els racons històrics d’una ciutat on van tenir llocs els tràgics successos del 1640, on va ser cremada dues vegades per haver estat el lloc on van començar la guerra dels Segadors.

Mentre la Raquel ens explicava la part turística, el Joaquim Trias ensoferia un munt d’anècdotes que ens han fet passat una molt bona estona. Em anat a dinar al restaurant Vent d’Aram situat en una casa modernista restaurada i podem dir que ens han tractat molt bé i per arrodonir-ho, el Sr. Jaume Ros ens ha obsequiat amb una degustació de Ratafia, la beguda oficial de Santa Coloma.

Per la tarda el Joaquim Trias ens ha portat a visitar el Parc de Sant Salvador i hem gaudit de la bellesa del seu entorn. Finalment hem fet una visita a les Termes Orion on hem donat per finalitzada la sortida, agafant de nou l’autocar per tornar a casa.

Destaquem l’extrema amabilitat del Sr. Joaquim Trias i li agraïm no només la gentilesa d’haver-nos acompanyat tot el dia, sinó l’extraordinari acolliment que ha tingut vers nosaltres.

En l’apartat “sortides 2011-12” trobareu la resta de fotos de la sortida.


Respostes

  1. Gràcies per visitar el meu poble. Les galetes son típiques, les aigües termals ( amb el centre lúdic Magma) també son fantàstiques, el parc de Sant Salvador amb l’ermita i el castell de Farners…desitjo que us agrades tot plegat molt i que desfruitéssiu de l’estada. Podeu tornar quan vulgueu segur que hi sou ben vinguts….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: