Enviat per: SRC | 5 Desembre, 2011

Vine al Concert de Nadal 2011


Us esperem al tradicional Concert de Nadal, que com cada any ens oferirà el nostre company i organista Jordi Figueras, aquest any acompanyat a la trompeta per en Ramon Figueras, el proper dijous 15 de desembre a les 9 del vespre a l’església de Sant Pere. El concert és obert a tota la ciutadania.

El concert està organitzat pel Club Rotary de Terrassa i ha estat patrocinat per Serafí Indústries Gràfiques amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere, el Diari de Terrassa i les empreses Links 40 i Creat360.

Les entrades es podran adquirir a l’entrada del concert al preu de 6 € i la totalitat del recaptat es destinarà al projecte de construcció d’una escola a l’Índia amb la col·laboració de la Fundació Vicenç Ferrer.

Recordeu que és un bon dia per assistir-hi acompanyats dels vostres familiars i amics. Podeu consultar el programa en el pdf que aquí us adjuntem: Diptic Rotary Concert Nadal final


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: