Enviat per: SRC | 16 gener, 2012

Presentació del Concert del 20è aniversari del Club


En la roda de premsa convocada per l’Auditori de Terrassa i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament es va presentar el programa de concerts per la temporada gener-juny de 2012, en el que figura el nostre Concert Solidari del 20è Aniversari de la data de fundació del Rotary Club de Terrassa.

Properament us informarem més abastament d’aquest concert, però ja us avançem que comptarem amb la presencia d’una de les formacions corals més prestigioses del nostre país, la Polifònica de Puig-Reig acompanyada per la seva orquestra. La data en que es farà aquest concert solidari és la del disabte 3 de març del 2012 a les 21:00 hores.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: