Enviat per: SRC | 1 Març, 2012

Concert solidari amb la Polifònica de Puig-Reig


El Rotary Club de Terrassa que celebra durant el 2012 el seu 20è Aniversari, ha organitzat un concert solidari interpretat per una de les formacions corals més prestigioses del nostre país, la POLIFÒNICA de PUIG-REIG. El concert és obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu de 18 euros per localitat, que van destinats íntegrament a projectes solidaris d’abast local (Asil Busquets) i d’abast internacional (Fundació Pasqual Maragall per la investigació de l’Alzheimer) i Fundació Vicente Ferrer.

La POLIFÒNICA de PUIG-REIG i orquestra, sota la direcció del Ramon Noguera, comptarà amb la destacada participació de: Josep M. Conangla, piano i direcció; Carme Oliveras, Maria Genís i Cristina Coma com a sopranos i Montserrat Garcia, contralt. Una de les peces comptarà amb la participació de la colla “Amunt i Crits”, dins d’un programa en el que destaquem la diversitat d’estils que contempla: gregorià, musicals, sardanes, Gospel, etc.

Aquesta celebració hem volgut que fos solidària per tal que a més de celebrar el nostre 20è aniversari, l’acte servis per refermar els ideals rotaris de servir als qui més ho necessiten.

Més info a: Concert 20-aniversari


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: