Enviat per: SRC | 17 Març, 2012

Excursió a les Boades i fonts de Rellinars


Al quilòmetre 14 de la carretera de Terrassa a Rellinars s’agafa el trencall a mà dreta que baixa fins a la riera de Rellinars, la travessem i deixem els cotxes en una zona de pins a mà dreta.

Seguim per la pista que ens ha portat a l’aparcament en direcció al castell de Bocs que veurem davant nostre. En una primera bifurcació agafem el camí ample que trobem a la nostra esquerra. El camí puja i desprès d’una forta giragonsa a cami de les boades amb castell de bocsl’esquerra i una mica més amunt trobem una nova bifurcació que agafem per la nostra dreta. De seguida arribem a la primera casa de les Boades amb un rellotge de sol i una figuera que li surt d’una de les finestres de la casa.

El camí rodeja la casa i sortim al costat de les runes d’una antiga construcció que deixem a la nostra dreta. Seguim pujant i arribem a una altra masia amb unes vistes espectaculars, a un cantó del castell de Bocs i el Paller de tot l’any i per l’altra de Montserrat. Aquí parem i esmorzem.vista montserrat

Continuem pel mateix camí i al cap d’uns 30 metres trobem una bifurcació que prenem pel camí que queda més a l’esquerra. És planer i es dirigeix a una zona obaga on fàcilment trobarem la font de les Boades. Al costat de la font, trobarem un caminet que baixa cap a una mena de safareig antic i que de fa de bon fer, tot i que en alguns punts és una mica estret. El camí planeja i ens porta a l’enrunada masia de les Cases. Aquí em provat de trobar la font de les Cases, però no ho hem aconseguit.

Hem baixat per la pista ampla que surt del davant de la masia i que baixa en direcció a Rellinars. Desprès de creuar una cables elèctrics hem baixat una mica més i hem agafat un caminet marcat amb unes fletxes vermelles i blanques que poc més endavant es creua amb un que hem agafat a mà esquerra. Aquest passa de nou per sota dels fils elèctrics i arriba a una zona de cabanes de pedra seca. Seguim i de nou tornem a passar per sota dels cables i just aquí cal baixar per una drecera que passa pel costat d’una segona cabana i que ens porta en forta baixada fins les fonts de Rellinars que rajaven força.

Continueriera de rellinarsm per la pista en direcció contraria a Rellinars i desprès de passar la paret d’una pressa que veurem a la nostra dreta, baixem per un camí cap a la riera. La travessem i pugem per un camí que trobem a l’altra banda i que ens porta a un caminet que segueix la llera de la riera per la seva dreta. Aquest camí ens porta a una pista i poc desprès a creuar la riera just al punt on hi ha la font de Carlets. D’aquí a l’aparcament només hi ha 3 minuts de pujada per la pista tots cap a casa a dinar.

        


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: