Enviat per: SRC | 26 Març, 2012

Fotos visita a la Sagrada Família


El Rotary Club de Terrassa ha realitzat una visita al Temple de la Sagrada Família de Barcelona de la mà del seu actual rector, en Lluís Bonet i Armengol, fill de l’arquitecte Lluís Bonet i Garí (1893-1993), que fou deixeble de Gaudí, i germà de Jordi Bonet i Armengol (Barcelona, 1925), arquitecte que dirigeix des de 1985 les obres del temple de la Sagrada Família.Des de 1973 fins a 1993 va ser rector de la parròquia de Sant Cristòfol de Ca n’Anglada i com a persona vinculada a Terrassa, l’any 1993 va ser escollit Cap-gros de l’any. Per molta gent era conegut com a Mossèn Vespino, ja que solia traslladar-se mitjançant unes d’aquestes motos.

La visita ha començat a la Cripta on hem visitat la tomba de Gaudi i desprès hem començat la visita per l’interior de la nau central del temple, tot admirant els magnífics vitralls i les columnes que va projectar en Gaudi.El recorregut ha passat per el museu i posteriorment s’ha recorregut el perímetre exterior del temple, per tal de visitar les seves diferents façanes. També hem visitat l’escola per els fills dels treballadors, projectada pel mateix Gaudí, tot finalitzant amb una fotografia de grup prop de la façana del naixement.

Aquí podeu baixar-vos el document explicatiu que varem lliurar abans de la visita: sagrada familia barcelona

Vodpod videos no longer available.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: