Enviat per: SRC | 31 Mai, 2012

Crònica de la Sortida 4×4


Membres del Rotary Club de Terrassa (onze parelles) han realitzat la tradicional sortida 4X4 que ha recorregut La Sierra de Guara i aquesta és la seva crònica:

Dijous: arribada a Alquezar amb visita guiada a la vila i desprès sopar i dormir al mateix poble.

Divendres: sortida cap a Colunga, parant al Puente de la Albarda i al Puente de las Gargantas, per arribar per la Collada de Arbe fins a l’Abrigo de Mallata, on s’ha fet una visita guiada de les pintures rupestres. Després cap al Mirador del Vero des d’on hem baixat al Río Vero per recórrer la llera fins el Molino de Lecina. Desprès cap a Lecina per visitar l’Encina Milenaria i dinar. Per la tarda cap a Bertorz per pujar al Tozal de Asba, un magnífic mirador del Pirineu i desprès cap al Collado de Paúles i la Collada de Pedro Buil, per baixar cap al Mesón de Sevil, on per una pista hem arribat al Pozo de Campoluengo. Al capvespre tornada a Alquezar per sopar i dormir.

Dissabte: Sortida cap a Rodellar amb parada al mirador de Los Oscuros de Balced, visita al poble i excursió d’unes dues hores a l’ermita de la Vírgen del Castillo, anant per Cheto, i tornant a Rodellar per dinar. Per la tarda cap a Las Almunias, per anar a Pedruel, i agafar la pista que va recorrent el marge dret del Río Alcanadre cap a Morrano, parant a les ruïnes de San Martín de Morrano i al Huevo de Morrano. També hem visitat el salt d’aigua del Molino de Bierge i desprès vàrem assistir  a un concert, que la Coral de la Sagrada Família de Barcelona, va donar a l’església de San Miguel.

Diumenge: Sortim a peu per fer la Ruta de las Pasarelas, que dura una hora i mitja, i que té un desnivell acumulat de 300 metres. Desprès visita de la Col·legiata de Santa Maria la Mayor i cap a Barbastro, a dinar a les Bodegas Laus amb visita. A la tarda hem tornat a Terrassa. Us deixem amb un vídeo d’imatges de la sortida:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: