Enviat per: SRC | 13 Juny, 2012

Lliurats els Premis Joves per Terrassa i Joves per l’Esport


El dia 12 de juny de 2012 s’ha lliurat el premi anual “Joves per Terrassa” al Grup de Joves de La Fàbrica de Can Tusell, per un projecte pel casal diari de joves, que consta de tres grans àrees on l’objectiu final és la millora de la qualitat de vida dels joves del barri de Can Tusell i que són, la part d’inserció socio-laboral, la part lúdica i la formativa.

El premi de “Joves per l’Esport” i que aquest any es lliurava per primer cop ha estat pel projecte Montserrat Viu l’esport del grup Jove de l’associació de veïns Grups de Montserrat on l’objectiu és fomentar la integració i adquisició de valors dels joves nouvinguts mitjançant la pràctica esportiva.

En el discurs del President del Rotary Club de Terrassa,  destaquem que: “l’autèntic valor del Premi Joves per Terrassa no està en el seu import, ni en el nombre d’edicions que porta, ni en la repercussió mediàtica que pugui tenir, el seu autèntic valor està, en que és un premi pensat per ajudar a promoure les iniciatives solidàries del jovent i, en aquest sentit, Rotary de Terrassa sempre ha volgut dedicar-li al jovent la importància que realment té. I aquest any ho hem demostrat abastament, quan només fa uns dies inauguràvem el primer Club Interact d’Espanya, per nens i nenes de 14 a 18 anys. (Discurs Joves per Terrassa 2012)

La junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir la totalitat del Premi Joves per Terrassa, en la seva XVI Edició, dotat amb la quantitat de 3.000 euros, i que compta amb el patrocini del Corte Inglés, a la candidatura del Grup de Joves de La Fàbrica de Can Tusell i el Premi Joves per l’Esport, en la seva 1ª edició, dotat amb la quantitat de 1.600 euros a la candidatura del grup Jove de l’associació de veïns Grups de Montserrat.

El Rotary Club de Terrassa vol felicitar als guanyadors d’aquesta edició, així com a la resta de finalistes i participants, i molt especialment als joves que han col·laborat en ells, i els vol animar a que continuïn en la seva tasca vers els qui més ho necessiten i que si ho desitgin s’animin a preparar ja la seva candidatura per l’edició de l’any vinent.

L’acta va ser tancat per el Tinent d’alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Sr. Alfredo Vega que va estar acompanyat per Regidor de Joventut Sr. Antoni Salvador i va comptar amb la presencia de destacats representants d’institucions de la ciutat i de la resta de forces polítiques del consistori. El diploma acreditatiu als guanyadors i als finalistes va ser lliurat pel representant de l’entitat patrocinadora, Sr. David Rodríguez, de El Corte Inglés conjuntament amb els regidors i el president del Rotary Club de Terrassa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: