Enviat per: SRC | 18 Novembre, 2012

Excursió a l’avenc de can Torres


L’excursió d’aquest dissabte, en que hem aplegat fins a 16 membres entre socis i acompanyants, ha hagut de variar el seu recorregut per culpa de la pluja. Hem intentat fer el recorregut previst per la canal de les Teixoneres, però per culpa del estat del temps finalment hem hagut d’optar per un recorregut més curt per la zona de Can Torres.

Hem començat a la Font de la Tartana per agafar el segon trencall que es troba a mà dreta i que desprès de travessar la llera d’un torrent el camí gira a l’esquerra per pujar de sobte per un terreny pedregós. El camí puja tota l’estona i quan comença un tros planer cal estar atent de trobar un trencall a mà dreta no gaire marcat que pujant pel mig del bosc permet arribar a la zona de l’avenc de can Torres que presenta dues entrades que es comuniquen a l’interior.

Prop de l’avenc hem aprofitat per esmorzar tot i que un inoportú plugim ens ha impedit poder-lo allargar massa. Degut al temps hem decidit tornar enrera tot dedicant una estona abans de baixar a buscar bolets per la zona. Cal dir que tothom n’ha trobat i que fins i tot la Lola que era la més il·lusionada en trobar-ne se n’ha emportat uns quants a casa. El Pere que portava un paraigua per protegir-se de la pluja ha estat el darrer en trobar algun rovelló però finalment també ho ha aconseguit.

Destaquem que avui ens ha acompanyat el Manel Vives, gran expert en la vegetació del massís i que ens ha promès que la setmana vinent ens acompanyarà en la sortida al Sot de la Bota per explicar-nos les varietats del gran bosc dels Roures de fulla ampla que ocupen aquella zona.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: