Enviat per: SRC | 28 Novembre, 2012

Presentació de la Mitjà Marató


En David Otero, acompanyat d’altres membres de l’equip directiu de l’entitat “Mitja Marató de Terrassa” ha presentat als membres del Rotary Club de Terrassa el perquè es va crear aquesta organització i els objectius que persegueix.

En paraules del mateix Otero, “la mitjà es quelcom més que una cursa, és un sentiment que va néixer per donar un servei a la ciutat de forma altruista amb la filosofia de difondre i potenciar l’atletisme popular com a mitjà per millorar la qualitat de vida de les persones”.

D’aquesta idea inicial la Mitja ha anat desenvolupant un seguit d’activitats a la nostra ciutat dins dels àmbits esportius, social-solidari i cultural. Cada any han procurat créixer i no només en el nombre de participants sinó també en el nombre de voluntaris que ajuden a fer possible totes aquestes activitats.

La cursa de Terrassa és actualment considerada la tercera mitja Marató més important de Catalunya i una de les capdavanteres a l’hora de promoure altres activitats a la ciutat durant tot l’any, com la cursa “Mulla’t i corre”, on tota la captació econòmica de les inscripcions va directament a la Fundació Esclerosi Múltiple, o l’organització de la cursa de la Festa Major de Terrassa, quina inscripció es dóna a ONCOLLIGA, a més de participar en l’organització de curses en diversos barris de la ciutat.

De les novetats anunciades per la Mitja Marató del 2013 destaquem que va anunciar que es farà una recollida d’aliments per la Creu Roja de Terrassa i els aturats podran inscriure’s pagant només la meitat, mentre seguiran els acords amb Prodis i Fupar per oferir a les persones amb discapacitat, la pràctica de l’atletisme amb inscripcions gratuïtes, així com accions de voluntariat en la mitja marató.

Cal destacar que la Mitja Marató ha estrenat plana web www.mitjaterrassa.org/ i que està apostant fort per les noves tecnologies i la seva presencia en el món de les xarxes socials amb l’objectiu d’assolir una millor comunicació de les seves activitats dins i fora de la nostra ciutat.

En David Otero ha finalitzat dient “la mitja és un sentiment que posem al servei de la ciutat per l’amor immens que sentim vers ella” i afirmant que “si ajudem a l’home ajudem a la societat”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: