Enviat per: SRC | 14 Octubre, 2013

Plenari 17-09: presentació del curs 2013-14


rotaryEl Macer lliura a tots els socis presents (21 en total) el document de presentació del curs, tot donant la benvinguda als assistents.

Després del sopar el president, Serafí Gázquez, fa la presentació del nou curs amb l’explicació dels objectius interns i externs i l’organigrama del club –la informació es lliura en mà–, tot destacant que un dels principals objectius és la cohesió i implicació entre els socis.

A continuació, en Joan Cadafalch explica el perquè de les comissions, així com el repartiment de la gent, destacant que qualsevol persona pot canviar i triar la comissió que vulgui, ja que el més interessant és que tots tinguem motivació.

S’exposa també el calendari fins a finals de gener que es pot consultar en l’apartat pertinent d’aquest mateix blog. S’informa de l’excursió del dissabte dia 21 de setembre a la Zona del Pujol de la Mata, així com de la Gala Benefica de la Fundació Vicenç Ferrer del 13 octubre.

El Club assistirà al seminari de Pamplona amb la presencia del Serafí Gázquez i l’Àngel Morillas, acompanyats de llurs parelles. Igualment assistiran al seminari de Gandesa, l’Àngel Morillas i en Josep Munné.

S’informa que s’ha rebut la sol·licitud de baixa com a soci del club per part d’en Josep Comerma.

El Tresorer explica que s’està realitzant el pressupost d’aquest any i informa als assistents d’aspectes interns de la tresoreria del club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: