Enviat per: SRC | 2 gener, 2014

Seminari Conjunt de La Fundació Rotaria, Quadre Social i Extensió a Terrassa


060422 rotary visita sant pere 009Adjuntem la carta  de la convocatòria del Seminari Conjunt de La Fundació Rotaria, Quadre Social i Extensió del dissabte 25 de gener de 2014 a Terrassa: Anuncio seminario Terrassa

El seminari es desenvoluparà de 9:30 a 14:00 en una ubicació encara per determinar i serà organitzat per el Rotary Club de Terrassa i presidit per l’actual governador del districte Sr. Manuel Herreros.

Aquest seminari s’estructurarà en sessions col·lectives i en sessions paral·leles simultànies, de forma que els interessats en els diferents temes a tractar puguin participar en aquells que més els interessin. La sessió paral·lela de La Fundació Rotaria estarà dedicada exclusivament a: Programes de Subvencions Humanitàries i Sistemes de Reconeixement.

El RC de Terrassa recolzarà l’organització d’aquest esdeveniment, així com en el programa social complementari de visites a les esglésies romàniques que es farà una vegada hagi finalitzat la part oficial del mateix.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: