Enviat per: SRC | 20 gener, 2014

Hem retirat sota la pluja el pessebre del Rotary Club


colla al turo roigTot i amenaça de pluja un petit grup ens hem aventurat per tal de poder treure el pessebre del Rotary Club de Terrassa que havíem situat just al peu del Turó Roig, a la Serra de l’Obac.

Hem sortit de l’aparcament de La Pastora a l’Obac sota uns núvols molt negres i per el camí de l’Obac Vell hem visitat primer les restes d’aquest antic mas i desprès hem arribat al peu del conegut Turó Roig, just en el moment que començava a plovisquejar.el pessebre del rotary Terrassa

Just el temps de retirar les figures que hi quedaven (totes menys el bou) i el preuat llibre de signatures i la pluja ha començat a caure amb força. Tapats amb capellines de pluja hem retornat a l’Obac Vell i d’allí a la Casa de la Pastora, tota l’estona sota la pluja. Al restaurant ens hem aixoplugat i és on hem esmorzat tots plegats, tot fent-la petar. Hem llegit els comentaris que la gent ens ha deixat en la llibreta del pessebre i hem escoltat unes agradables anècdotes del bon amic Oriol Badia.obac vell sota la pluja

Ja mirarem de reproduir escanejat el contingut del llibre de signatures del pessebre, però voldríem aquí agrair les 65 signatures rebudes i reproduir el text que les encapçalava:esmorzant a la Pastora

“Com cada any, fet amb materials del terreny, el Club Rotary us mostra aquest pessebre en defensa de la nostra tradició. Amb tot el goig us volem desitjar un Feliç Nadal i un alliberador any 2014, any de la independència”

inici cami de l'Obac vell obac vell rotary1 fogons a l'obac vell colla a l'obac vell Turo roig i corb pujant al turó roig retirant el pessebre paisatge des del turo roig els bacs de la portella sota la pluja sota la pluja obac vell sota la pluja2


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: