Enviat per: SRC | 27 gener, 2014

Lliurament del Premi Joves per Terrassa 2012-13 a Tu Tries


Foto Premi Joves per Terrassa 2013S’ha fet el lliurament del 17è Premi Joves per Terrassa corresponent al curs 2012-13, del Rotary Club de Terrassa, a l’entitat de Lleure “Tu Tries”. Aquest Premi es va concedir durant la presidència del past-president actual Josep Rifà.

El Premi Joves per Terrassa té una dotació de 3.000€ i compta amb el patrocini de El Corte Inglés i el Rotary Club de Terrassa. En el lliurament hi varen assistir el president actual del Rotary Club de Terrassa Serafí Gàzquez, la secretaria Nuri Escudé a més de les representants del grup “Tu Tries”.

Tu Tries” és una entitat de recent formació que ofereix serveis de lleure adaptat a persones amb diversitat funcional intel·lectual i que, entre d’altres, desenvolupen els següents projectes: servei de respir, que consisteix en oferir diverses colònies al llarg del curs i també durant els caps de setmana, casals de lleure i un servei nocturn pels dissabtes. Destaquem que tots els monitors que formen part d’aquesta entitat són voluntaris.

El Rotary Club de Terrassa amb la concessió d’aquest premi ha volgut donar recolzament a una iniciativa de recent creació amb l’objectiu d’ajudar a consolidar-la i, a la vegada, encoratjar a altres grups terrassencs perquè presentin els seus projectes solidaris en les properes edicions d’aquest Premi, dirigit als joves i que ja esta plenament consolidat dins de la nostra ciutat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: