Enviat per: SRC | 6 febrer, 2014

Presentats els projectes Xerrem i Junts de la CAL


projecte xerrem terrassaUs adjuntem en primer lloc la presentació del “Projecte Junts” que té com a objectiu ajudar a les persones a començar a parlar en català, que promou la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana. (www.cal.cat) Presentació JUNTS Terrassa

També us mostrem la presentació del Projecte XERREM, que ha estat recolzat econòmicament per el Rotary Club de Terrassa. Presentació XERREM Terrassa

El projecte Xerrem és una de les activitats que organitza la CAL, que va néixer amb la voluntat de fer un treball de xarxa entre associacions i persones a títol individual d’arreu del país, que volguessin implicar-se en un projecte basat en aquest objectiu:

“cooperar en la recuperació col·lectiva de la identitat nacional dels Països Catalans i treballar per a la promoció de la llengua i la cultura catalana, mitjançant projectes que promoguin l‘ús del català i la cohesió social.”


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: