Enviat per: SRC | 19 febrer, 2014

Viatge a la Serra de Tramuntana de Mallorca


IMG_4691_IMG_4693Del 13 al 16 de febrer de 2014 s’ha realitzat el viatge del Curs d’Art del Rotary Club de Terrassa. Guiats per l’Àngel Morillas, professor del Curs d’Art, el primer dia, dijous 13, es va sortir de l’aeroport de Barcelona per arribar a Palma de Mallorca on ens vàrem traslladar a la població de Sóller per començar les visites, a la tarda, dels seus edificis modernistes i d’altres amb la temàtica de la producció d’oli i també del centre d’interpretació Capvespre. Vàrem finalitzar sopant a l’hotel Los Geranios i visionant el documental:  Serra de Tramuntana, l’obra d’un gegant”.

IMG_4776El divendres 14 el vàrem dedicar a fer una excursió a peu  barranc de Biniaraix, tot gaudint de les construccions de pedra seca, els ametllers florits, les oliveres mil.lenàries i rodejats d’impressionants muntanyes. Tot visitant els pobles de Fornalutx i Biniaraix.

El dissabte 15 vàrem fer una excursió en bus per la part est de la Serra, sortint del Port de Sóller, amb la visió dels embassaments de Cúber i Gorg Blau i també del Puig Major amb els seus 1447 m. d’altitud, La Calobra, el Torrent de Pareis i l’Escorca. Es va dinar al restaurant « Es Guix » de Lluc, per finalitzar fent la visita al mateix Monestir de Lluc. A la tornada vàrem parar al mirador de Ses Barques per finalitzar a l’hotel escoltant la xerrada de l’arqueòleg Sr. Jaume Deyà sobre El jaciment islàmic d’Almallutx al Gorg Blau”.IMG_4768_IMG_4770

El darrer dia, dimenge 16, el dedicàrem a una excursió en bus per la part oest de la Serra, sortint del Port de Sóller i passant per Deià, el Mirador de Son Marroig, la Punta de Sa Foradada, el Banyalbufar, el Mirador de Ses Ànimes i Esporles. També vàrem visitar el celler de Can Picó de Banyalbufar tot dinat a la finca de Son Maixella, prop de S’Esgleieta. Finalitzat l’àpat ens vàrem traslladar a l’aeroport de Palma per agafar l’avió de tornada a Barcelona.

IMG_4715 IMG_4728 IMG_4745 IMG_4767  IMG_4779 IMG_4785 IMG_4799 IMG_4868 IMG_4876 IMG_4879 IMG_4898 IMG_4903 IMG_4906 IMG_4907 IMG_4910 IMG_4922 IMG_4928 IMG_4942 IMG_4944 IMG_4949


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: