Enviat per: SRC | 3 Abril, 2014

Fòrum “Captiu del Càntic” La poesia de Salvador Espriu amb Jaume Aulet i Tomàs Nadeu


jaume-auletEl dimarts 8 d’abril el Rotary Club de Terrassa organitza un sopar Fòrum, amb en Jaume Aulet, professor de literatura de la UAB amb la col·laboració de Tomàs Nadeu, del grup de teatre d’Amics de les Arts, amb el títol:

Captiu del Càntic. La poesia de Salvador Espriu

En Jaume Aulet és Professor de literatura catalana contemporània de la UAB i dirigeix el Grup d’Estudis de Literatura Catalana Contemporània, un grup de recerca dedicat bàsicament a l’anàlisi de la història de la literatura catalana dels segles XIX i XX. S’ha especialitzat sobretot en el coneixement i la difusió de la poesia catalana del segle XX, amb especial atenció a l’època del Noucentisme (amb estudis sobre Josep Carner) i a la poesia d’exili (amb estudis sobre Agustí Bartra). Ha publicat diversos libres sobre aquests temes i col·labora també en nombroses revistes especialitzades. És membre del Consell de redacció de la revista Estudis Romànics de la Secció Filològica del Institut d’Estudis Catalans. També forma part del grup literari d’Amics de les Arts de Terrassa, des del qual treballa en la difusió de la literatura terrassenca.

Aquest sopar-Fòrum s’iniciarà a les 21 h al Restaurant Hostal del Fum, ubicat a la carretera de Moncada número 19.matges

aulet1Aquest és un acte obert a tothom i, per això, les persones interessades en assistir-hi poden confirmar la seva assistència al correu rotaryterrassa@gmail.com, o trucant al telèfon 682594028, donat que les places són limitades. El preu del sopar és de 25 €.

PDF d’accés a l’obra “Captiu del Càntic” de Salvador Espriu.

Aquí teniu unes imatges de l’acte celebrat el dia 8:

aulet2 aulet3 aulet4 aulet5


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: