Enviat per: SRC | 22 Març, 2015

Conferència d’en Marc Ferrer sobre la Guerra de Successió al Rotary de Terrassa


Marc ferrer murilloEl dimarts 24 de març, en el Rotary Club de Terrassa, tindrem com a convidat en el plenari-sopar al Marc Ferrer i Murillo que ens parlarà de “la Guerra de Successió a Terrassa (1700-1725)”.

En Marc Ferrer és nascut a Terrassa l’any 1974, llicenciat en història per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de la Junta d’Estudis Històrics de Terrassa a més d’assessor de la Comissió 4 de setembre de 1713 de Terrassa. Treballa a la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i és bomber voluntari del Parc de Matadepera.

Coautor de dos llibres d’història relacionats amb els bombers i sobre la Història de la Guerra de Successió a Terrassa ha fet la seva tesina de llicenciatura titulada: Canvi de poder a Terrassa, dels Àustries als Borbons”.

guerra de successió a terrassaEl que ens ve a presentar és precisament el seu darrer llibre sobre “la Guerra de Successió a Terrassa (1700-1725)”, publicat el 2014 per la Fundació Torre del Palau dins de la seva col·lecció Àmfora. Aquest llibre il·lustra, per primera vegada, els fets bèl·lics, les conseqüències polítiques socials i econòmiques que van repercutir a Terrassa durant i desprès de la guerra, així com els seus principals protagonistes.

Cr2eiem que aquesta conferència ens farà descobrir aspectes nous en una de les èpoques més desconegudes de la història de la nostra ciutat i que va resultar cabdal per la història del nostre país. Conèixer com era la vida de la nostra ciutat en aquells anys i què va suposar la pèrdua de les llibertats tant a nivell personal com a col·lectiu, poden ser motius suficients per no deixar de venir a escoltar en Marc Ferrer.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: