Enviat per: SRC | 17 gener, 2017

Una coral de més de 100 infants han gaudit amb els Tallers Solidaris de la @MitjaTerrassa i el @RotaryTerrassa


salva-racero-i-els-nens-al-centre-culturalMés de 100 infants dels Tallers Solidaris han cantat i ballat l’himne de la Mitja amb Salva Racero, solista de Lax’n’Busto al Centre Cultural

El Rotary Club de Terrassa aquest any ha col·laborat amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa en l’organització d’uns Tallers Solidaris realitzats en diferents barris de Terrassa.

L’objectiu dels Tallers Solidaris ha estat aprofitar l’himne de la Mitja Marató per fer que mitjançant l’educació per la música i el cant es realitzessin tallers en diferents punts dels barris de Terrassa (centres cívics, parròquies, biblioteques, escoles, centres de lleure, etc.) amb la intenció de donar als infants una oportunitat de fer quelcom diferent, d’aprendre valors personals i ètics, de compartir, d’aprendre i de gaudir, tot descobrint el plaer de cantar amb altres nois i noies del seu entorn.himne-amb-rotary

Els tallers han anat a càrrec de l’equip del compositor Martínez Colàs de la Barcelona Classic Concert que ja té una dilatada experiència en accions similars i amb unes accions engrescadores realitzades en els mateixos barris se’ls convida a que s’apuntin als tallers.

Des del Rotary Club de Terrassa valorem l’himne de la Mitja Marató ja que te una lletra que transmet els valors que amb l’esforç i la il·lusió es poden assolir les fites que un es proposa a la seva vida.

salva-racero-i-els-nens-al-centre-cultural-rotary-2El punt final d’aquesta actuació ha estat que els nens i nenes han tingut l’oportunitat de sortir del barri i per un dia ser ells els protagonistes. La coral que s’ha reunit a interpretat (ballant i cantant) l’himne en la presentació de la Mitjà Marató que es va fer al Centre Cultural de Terrassa i en la que els ha acompanyat el Salva Racero, solista del grup Lax’n’Busto.

També està previst que es faci un “flashmob de l’himne de la Mitja Marató el mateix dia de la cursa amb la participació dels mateixos nens dels Tallers.

Aquesta activitat ha estat recolzada per el Rotary Club de Terrassa que a més aprofitarà el dia de la cursa per muntar un espai informatiu obert a la ciutat.grup-rotary-terrassa-centre-cultural

Volem agrair a la MitjaTerrassa que hagi cregut convenient que aquesta activitat hagi estat recolzada per una entitat solidària de prestigi com és el Rotary Club de Terrassa.

rotary-terrassa-amb-la-mitja-terrassa-president salva-racero-i-els-nens-al-centre-cultural-rotary-3 salva-racero-i-els-nens-al-centre-cultural-rotary-4 salva-racero-i-els-nens-al-centre-cultural-rotary-5 salva-racero-i-els-nens-al-centre-cultural-rotary-6


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: