Enviat per: SRC | 20 gener, 2017

Campanya: “Dona 1 € per la seva dignitat”


campanya-dona-1-e-per-la-seva-dignitat-del-rotary-terrassa-1 El dia de la MitjaTerrassa el Rotary mostrarà una caixa de salvament ShelterBox i amb aportacions voluntàries l’enviarà als campaments d’immigrants de Grècia

El Rotary Club de Terrassa, gràcies al recolzament de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa aprofitarà el dia de la cursa de la @MitjaTerrassa per mostrar a la ciutadania una de les caixes de salvament ShelterBox que Rotary International distribueix quan es produeix un desastre en qualsevol lloc del món.

La caixa ShelterBox ofereix dignitat , autosuficiència i garanteixen la supervivència humana als sobrevivents d’un desastre durant el període crític que transcorre entre que ho han perdut tot i han de iniciar la reconstrucció de la seva nova vida; facilitant-los una tenda de campanya i l’equipament de salvament necessari mentre estiguin desplaçats o sense llar. Cada ShelterBox està preparada segons les circumstàncies pròpies de cada desastre i s’ha dissenyat per ajudar a les persones que ho han perdut tot.

shelter_box_carry_backAmb l’ajuda de membres del Rotaract Vallès, a més de poder veure els continguts d’una d’aquestes famoses caixes de salvament es podrà aportar la quantitat simbòlica de 1 € per recaptar diners i poder enviar, en nom de la Terrassa, una ShelterBox a una família de refugiats dels camps de Grècia i que, en aquests dies, estan patint els rigors extrems d’un hivern més dur que mai.

campanya-dona-1-e-per-la-seva-dignitat-del-rotary-terrassa-2El cost d’una d’aquestes caixes és de uns 600 euros i el Rotary Terrassa vol indicar que espera que la generositat dels terrassencs permeti fer realitat aquesta iniciativa i que, en cas de no recollir-se aquesta quantitat, el mateix Club acabarà de finançar la part que falti.

La campanya de @RotaryTerrassa porta el títol de “Dona 1 euro per la seva Dignitat”, amb la idea de conscienciar  a tothom de que amb petites aportacions també podem ajudar a un gran problema humanitari que ens afecta a tots i al que no podem donar-li l’esquena.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: