Enviat per: SRC | 1 Març, 2017

Presentació del informe dels Tallers Solidaris amb la Mitja Marató


lliurament-talo-rotary-a-la-mitja-1 Els representants de l’Associació Esportiva Mitja Marató han presentat al Rotary Club de Terrassa la memòria informativa de com es va desenvolupar el projecte dels Tallers Solidaris que es van realitzar en diferents punts dels barris de Terrassa, amb la intenció de donar als infants una oportunitat de fer quelcom diferent, d’aprendre valors personals i ètics, de compartir, d’aprendre i de gaudir, tot descobrint el plaer de cantar amb altres nois i noies del seu entorn.presentacio-tallers-solidaris-mitja-al-rotary-1

En aquest sentit es va destacar l’oportunitat que es va donar a uns 200 infants de poder sortir del barri i per un dia ser ells els protagonistes. Una coral formada per tots aquests nens va poder cantarà l’himne en la presentació de la Mitjà Marató al Centre Cultural de Terrassa i acompanyats del Salva Racero, solista del grup Lax&Busto.

Aquesta activitat ha estat recolzada per el Rotary Club de Terrassa i amb ella es va aconseguir un important ressò mediàtic i un gran reconeixement per part de les entitats terrassenques vers el nostre Club i la tasca solidaria que fem.presentacio-tallers-solidaris-mitja-al-rotary-2

En l’acta de presentació de la memòria el President de l’entitat Daniel Otero va destacar que seguiran apostant per la solidaritat i que aquests Tallers desitgen que tinguin continuïtat a la ciutat. presentacio-tallers-solidaris-mitja-al-rotary-3

El President del Rotary, Joan Cadafalch per la seva part va destacar que tot anés molt bé i que s’assolís l’èxit esperat i va agrair que la Mitja confiés amb el Rotary per acompanyar-los en aquest projecte pioner a la Terrassa.

Finalment es van lliurar uns Cd’s i unes motxilles als assistents en record d’aquesta col·laboració tant reeixida.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: