Enviat per: SRC | 16 Desembre, 2017

ÉXIT DEL CONCERT SOLIDARI DE NADAL 2017 DEL ROTARY


S’ha celebrat un any més el Tradicional Concert de Nadal Solidari que organitza el Rotary Club de Terrassa en l’incomparable marc de l’església de Sant Pere.

Com és habitual el concert ha estat interpretat per l’organista Jordi Figueras Carreras que ha dedicat el concert a una selecció de Compositors Catalans. L’audició a comptat amb dues parts, la primera dedicada a compositors fins al S. XVII i la darrera dedicada a compositors més contemporanis. I entremig s’han cantat 3 nadales entre els assistents sota la direcció d’en Joan Trullàs. I la vetllada s’ha tancat amb una darrera interpretació del cant dels ocells a l’orgue.
Als assistents se’ls ha lliurat un fulletó explicatiu de cada obra i de l’autor de la mateixa, per tal de que el seguiment fos més aclaridor.

Destaquem la presencia de l’Eva Candela 3era Tinent d’Alcalde i regidora de salut, Habitatge, Mediació Comunitària i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa i de la Dolors Puig, presidenta de l’associació ALBA que ha estat present en el concert acompanyada d’altres membres d’aquesta entitat, que aquest any ha estat l’escollida per dedicar la totalitat de la recaptació obtinguda.

Un any més el programa de mà s’ha realitzat en format de punt de llibre col·leccionable, reproduint un fragment de pintura mural de l’absis de l´edifici funerari de Sant Miquel, del Segle VI a la Seu d´Ègara.

Es calcula que la venda de les entrades del concert, una vegada comptabilitzades les aportacions de la fila zero arribarà a uns 900 €, que seran destinats íntegrament a benefici de l’Associació ALBA per la seva tasca d’ajuda i tractament a les addiccions.

El President del Rotary Club de Terrassa, en Josep Munné s’ha adreçat als assistents agraint la seva presencia i recordant que aquest és un acte que està plenament consolidat dins de la programació cultural de la ciutat durant les festes de Nadal i que serveix cada any per ajudar a diferents projectes solidaris.

En el seu parlament ha agraït a la Parròquia de Sant Pere que cada any cedeix l’església per poder allotjar aquest concert, al Jordi Figueras per la voluntat d’organitzar-lo i d’interpretar tot un concert a l’orgue, al Joan Trullàs per la seva direcció en la cantada de nadales, a Gràfiques Serafí per tot el material imprès; així com a les autoritats, socis, amics i públic en general que ha assistit al concert.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: